Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Amp valaisin pieni messinki-valkoinen

155,00€ 125,00€
155,00€ 125,00€

Yhteensä:

155,00€ 125,00€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Simon Legald

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Simon Legaldin suunnittelemissa Amp-valaisimissa on käytetty klassisia, mutta myös ylellisiä materiaaleja; lasia ja messinkiä. Nostalgista tunnelmaa luovat valaisimet koostuvat kahdesta eri osasta. Lasista valmistettu varjostin tuo valon kauniin pehmeästi esille, samalla kun messinki luo upeaa kontrastia.

Materiaali: Lasi, messinki, tekstiilijohto
Mitat: Korkeus 17 cm, halkaisija 14 cm
Johdon pituus: 4 m
Valonlähde: E14 1 x 2W LED (ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17