Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Top valaisin Ø36 harmaa

Uutuus
249,00€ 200,81€
249,00€ 200,81€

Yhteensä:

249,00€ 200,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Big-Game

Valmistaja: Muuto

Muuto Top valaisinperheeseen kuuluu pelkistettyjä ja moderneja riippuvalaisimia, jotka soveltuvat niin ruokapöydän ylle, makuuhuoneeseen kuin saareketta valaisemaankin. Korkeakiiltoinen varjostin antaa muuten yksinkertaiselle valaisimelle särmää ja luonnetta. Monipuoliseen tuoteperheeseen kuuluu Top valaisimia neljässä eri koossa sekä neljässä eri värissä. Voit vapaasti sekoitella valaisimia keskenään näyttäviksi ryhmiksi tai antaa yhden valaisimen toimia nykyaikaisena valonlähteenä. Muuto Top valaisimet ovat himmennettäviä.

Materiaali: Teräs, PVC-johto, ABS-muovi (kattokupu)
Mitat: Halkaisija 36 cm, korkeus 12 cm
Johdon pituus: 4 m
Väri: Harmaa, korkeakiiltoinen
Valonlähde: GX53 max 6W, 2700K (sisältyy)
Lisätietoa: Valaisin on himmennettävä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17