Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Strand open valaisin 60cm

739,00€ 595,97€
739,00€ 595,97€

Yhteensä:

739,00€ 595,97€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Benjamin Hubert

Valmistaja: Muuto

Muuto Strand on ilmeeltään pehmeä ja leikkisä valaisin, joka tarjoaa kauniisti suodattunutta valoa varjostimen lävitse sekä suoraa valoa sen ylä- ja alaosan aukon kautta. Muuto Strand valaisimen varjostin koostuu teräskehikon ylle ruiskutetusta Cocoon -hartsista, joka antaa valaisimelle paperivalaisimen ilmeen ollen kuitenkin kestävämpi. Brittiläisen Benjamin Hubertin suunnittelema Strand -valaisinperhe sisältää viisi eri kokoista riippuvalaisinta.

Materiaali: Cocoon -hartsi, teräs
Mitat: Halkaisija 60 cm, korkeus 40.3 cm
Johdon pituus: 400 m, johto PVC-muovia
Väri: Valkoinen
Valonlähde: 1 x E27, max 60W (Ei sisälly)
Suojausluokka: II IP20, 220-240V

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17