Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Rime valaisin Ø25 musta

379,00€ 305,65€
379,00€ 305,65€

Yhteensä:

379,00€ 305,65€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Rime kattovalaisin on moderni ja elegantti toteutus klassisista lasikupuisista valaisimista. Tammenterhoa muistuttava valaisin sopii hillityn muotonsa ansiosta tilaan kuin tilaan aina keittiöstä makuuhuoneeseen. Pelkistetyn Rimen kauniina yksityiskohtana toimii valaisimen jauhemaalattu yläosa, joka komeilee samassa värissä itse johdon kanssa.

Muuto Rime kattovalaisinta on saatavilla neljässä eri koossa sekä neljässä värissä, joita voit vapaasti yhdistellä keskenään. Erilaiset kokonaisuudet toimivat ikään kuin nykyajan loisteliaina kattokruunuina.

Materiaali: Etsattu lasi
Mitat: Halkaisija 25 cm, korkeus 30 cm
Johdon pituus: 400 cm
Väri: Musta
Valonlähde: E14 6-10W LED (ei sisälly pakkaukseen)
Lisätietoa: Valaisin on himmennettevä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17