Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto MHY valaisin vaaleanvihreä

179,00€ 144,35€
179,00€ 144,35€

Yhteensä:

179,00€ 144,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Norway Says

Valmistaja: Muuto

MHY-lampun leikkisässä muotoilussa voi nähdä Muumeista tutun hahmon piirteitä. Näpsäkkä valaisin on kätevän kokoinen ja sitä voidaankin asentaa vaikkapa tyylikkäisiin ryhmiin ja pieneenkin tilaan. Voit piristää tilan ilmettä lastenhuoneessa, ruokasalissa tai vaikkapa eteisessä.


Korkeus 24,5 cm
Halkaisija 20,3 cm
Johdon pituus 3,3 m

E14, max 40 W hehkulamppu tai 9 W energiasäästölamppu
(pakkaus ei sisällä lamppua)

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17