Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Grain riippuvalaisin musta

135,00€ 108,87€
135,00€ 108,87€

Yhteensä:

135,00€ 108,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jens Fager

Valmistaja: Muuto

Minimalistisen Muuton Grain -riippuvalaisimen materiaali on kauniin eläväpintaista bambukomposiittia ja kuminen valaisinjohto varjostimen sävyinen. Valaisimen mukana tuleva energiansäästö LED-lamppu tuottaa luonnollista ja miellyttävän lämmintä valoa.
Yhdistele Grainin eri sävyisiä valaisimia luodaksesi persoonallisen kokonaisuuden, aseta yksinään katseenvangitsijaksi tai hyödynnä monen valaisimen tehokasta toistoa pitkän pöydän ääressä.

Koko: Korkeus 18,5 cm, halkaisija 21 cm, johdon pituus 4 m
Materiaali: Varjostin bambukuitua ja polypropyleenia, kuminen johto
Väri: Musta
Valonlähde: 210-240 V LED G9 Bulb 3,5 W, sisältää polttimon
Lisätiedot: Puhdista valaisin kuivalla pehmeällä kankaalla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17