Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Ambit riippuvalaisin Ø25 beige-vihreä

199,00€ 160,48€
199,00€ 160,48€

Yhteensä:

199,00€ 160,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Taf Studios

Valmistaja: Muuto

Muuton Ambit-valaisimen suunnittelijat, TAF Studion Gabriella Gustafson ja Mattias Ståhlbom ovat luoneet alumiinista kevyen, muotokieleltään hiljaisen mutta vaikuttavan valaisimen.
Ambit luo tunnelmallisen valaistuksen ruokailutilan tai olohuoneen pöydän päälle asetettuna.

Koko: Halkaisija 25 cm, korkeus 15 cm
Materiaali: Varjostin alumiinia, kuminen johto
Väri: Beige-vihreä
Valonlähde: E27 220-240 v ~ 50Hz/60Hz. Max 60 W. Max 11 LED, ei sisällä polttimoa

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17