Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Ambit riippuvalaisin Ø16,5 vihreä

175,00€ 141,13€
175,00€ 141,13€

Yhteensä:

175,00€ 141,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Taf Studios

Valmistaja: Muuto

Muuto Ambit-valaisimen suunnittelijat, TAF Studion Gabriella Gustafson ja Mattias Ståhlbom ovat luoneet alumiinista kevyen, muotokieleltään hiljaisen, mutta vaikuttavan valaisimen. Ambit luo tunnelmallisen valaistuksen ruokailutilan tai olohuoneen pöydän päälle asetettuna. Useista erivärisistä ja -kokoisista valaisimista löytyy vaihtoehto monenlaiseen tilaan.

Materiaali: Alumiini, kumijohto
Mitat: Halkaisija 16.5 cm, korkeus 10 cm
Väri: Vihreä
Valonlähde: GX53 Max. 12W LED (sisältyy)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17