Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Ambit Rail valaisin harmaa

869,00€ 700,81€
869,00€ 700,81€

Yhteensä:

869,00€ 700,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Ambit Rail valaisimen yksinkertaiset linjat ja elegantti muotoilu ihastuttavat. TAF Studion tulkinta biljardipöydille tyypillisistä valaisimista onkin omiaan valaisemaan esimerkiksi ruokapöytiä tai saarekkeita. Kolmesta varjostimesta muodostuva valaisin kiinnittyy kattoon metallivaijereista, joissa on pituutta sopivasti korkeampaankin tilaan. Ambit Rail on koostaan huolimatta miellyttävän kevyt kokonaisuus juuri vaijerikiinnityksen ansiosta. Valaisin sopii niin kotiin, toimistoon kuin julkiseen tilaankin.

Materiaali: Alumiini, kumi, teräs
Mitat: Leveys 126 cm, korkeus 20 cm, syvyys 25 cm
Väri: Harmaa
Johdon pituus: 4 m
Vaijereiden pituus: 3.5 m
Valaisimen kanta: E14
Valonlähde: 3 x 11 W LED (Ei sisälly)
IP Luokitus: 20
Suojausluokka: II
Energialuokka: A++ - E

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17