website

-15%

Lundia Hehku kattovalaisin musta

232,05€
Toimitusaika:
1-2 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 273,00 €
Materiaali: Kangasverhoilu, teräs
Mitat: Halkaisija 44 cm, korkeus 33.5 cm
Johdon pituus: 170 cm
Väri: Musta
Valonlähde: 1 x Max. 75W, E27

Lundia

Lundian kotimaista laatusuunnittelua on nautittu jo vuodesta 1948. Perheyritys luottaa arvoissaan aitouteen, joka näkyy kaikessa sen toiminnassa. Ajatuksen ytimessä ovat aidot materiaalit ja aidosti elämää parantava muotoilu, joka on tehty aidosti kestämään. Arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden kädestä syntyvät muotoilut ovat selkeän kauniita, toimivia ja tietysti laadukkaita.  
 

Lundian kalusteissa käytetty puu on peräisin kestävistä metsistä ja puulajeista. Kestävät rakenteet saadaan hitaasti kasvaneesta lujasyisestä suomalaisesta männystä. Tinkimättömyys jatkaa vaikutustaan tuotteiden valmistusprosessissa, jossa korkea ekologisuus on mukana koko matkan ajan. Tehokkaiden valmistusmenetelmien osana on useita osaamista vaativia käsityövaiheita. Ne antavat tuotteille todellisen laatunsa, josta ne tunnetaan.
 

Lundia tunnetaan sen monipuolisista modulaarista säilytysjärjestelmistä. Lundian säilytysratkaisuja on löytynyt jo vuosikymmenien ajan lukuisista suomalaisista kodeista niiden muunneltavuuden ja käytännöllisyyden ansiosta. Sen avulla käyttäjä on saanut luoda yksilöllisen ja persoonallisen kokonaisuuden, jota voi tarpeen tullessa muokata. Lundian hyllyjärjestelmä on suunniteltu kestäväksi ja pitkäikäiseksi, ja sitä voidaan käyttää sekä kotona että toimistossa.
 

Lundia valmistaa paljon myös muita huonekaluja, joissa yhdistyy laadukkaat materiaalit, huolellinen käsityö ja skandinaavisen minimalistinen muotoilu. Lundia on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen. He käyttävät ekologisia ja kierrätettäviä materiaaleja sekä kestävää metsänhakkuuta tuotteidensa valmistuksessa. Lundian huonekalut on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan pitkäikäisen ratkaisun kotiin tai työympäristöön. Lundia on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen muotoilun ja huonekaluteollisuuden alalla, ja sen tuotteet ovat arvostettuja niiden toimivuuden, kestävyyden ja ajattomuuden vuoksi.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Jukka Korpihete

Samankaltaisia tuotteita

Search