Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Louis Poulsen Doo-Wop kupari

777,00€ 626,61€
777,00€ 626,61€

Yhteensä:

777,00€ 626,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Louis Poulsen

Valmistaja: Louis Poulsen

Louis Poulsen Doo-Wop riippuvalaisin antaa kauniin valon lisäksi sisustukseesi ripauksen nostalgista tunnelmaa. Louis Puolsenin ideologian mukaisesti myös Doo-Wop on muotoiltu valaistusominaisuuksien pohjalta aikaakestäväksi ja käsityönä valmistettu varjostin antaa pehmeän ja häikäisemättömän valon sekä ylös- että alaspäin.

Louis Puolsen lanseerasi Doo-Wop riippuvalaisimen alunperin 1950-luvulla Tanskan laivaston tarpeisiin. Nyt tämä konstailemattoman tyylikäs valaisin on otettu uudelleen tuotantoon vastaamaan nykyaikaista värimaailmaa. Monikäyttöistä valaisinta voidaan käyttää yksin tai ryhmittäin yleis- ja kohdevalona kodin eri tiloissa. Erityisen vahvan tunnelman Doo-Wop luo esimerkiksi pöytien, lipastojen ja tasojen päälle asennettuna.


Materiaali: Painosorvattu alumiini, kupari
Mitat: Korkeus 24.5 cm, halkaisija 28.3 cm
Johdon pituus: 300 cm
Valonlähde: 1x60W, E27
Kotelointiluokka: IP20
Eristysluokka: II
Lisätietoa: Patinoituu ajan saatossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

LOUIS POULSEN - Valaistuksen mestari

Vuonna 1874 perustettu Louis Poulsen on skandinaavisesta muotoiluperinteestä syntynyt tanskalainen valaisinvalmistaja, jolla muoto seuraa funktiota. Valon muokkaamisesta lähtevä muotoilu pyrkii heijastamaan ja tukemaan luonnonvalon rytmiä. Muotoilun jokaisella yksityiskohdalla on tarkoitus. Kaikki suunnittelu aloitetaan ja lopetetaan valon näkökulmasta. Louis Poulsenilla uskotaan käsityötaidon tuottavan laadukkaita valaisimia ja designtuotteita. Katso kaikki valaisimet >>>

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17