Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Le Klint 195L Donut valaisin valkoinen

1144,00€ 922,58€
1144,00€ 922,58€

Yhteensä:

1144,00€ 922,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Lise Navne

Valmistaja: Le Klint

Tämän valaisimen tunnetumpi nimi koodin 195 ohella on "Donut", mikä osuvasti kuvaa valaisimen muotokieltä. Valaisinta on saatavilla kahdessa koossa ja se on täysin yhtenäinen, varjostin on suljettu päältä ja pohjasta yksinkertaisella kiillotetulla teräs kiekolla, mikä on hieno vastakohta moniulotteiselle varjostimelle.

Materiaali: Muovi, kiillotettu teräs
Mitat: Halkaisija 53 cm, korkeus 28 cm
Johdon pituus: 400 cm
Valaisimen kanta: E27
Valonlähde: Max 2 x 11W. (sisältyy)
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Le Klint - moderneja klassikoita

Jo vuodesta 1943 toiminut Le Klint on 2000-luvulla tuonut klassikoitaan nykyaikaan moderneilla tuotantotavoilla ja trendien mukaisilla vivahteilla. Tämä toimintamalli on antanut useille ikiklassikoille uuden elämän, joka on entistä vahvemmin kiinni tässä ajassa. Monet pidetyt valaisimet ovat tosin pysyneet muuttumattomina tähän päivään asti, jopa yrityksen perustamisvuodesta asti. Jokainen sisustaa asuntonsa itsensä näköiseksi, peilaten omia mieltymyksiä ja tunnetiloja. Silti yksi asia on mielipiteistä huolimatta sama: valo on aina pakollista. Valoa tarvitaan käytännöllisistä syistä, korostamaan ja luomaan tilaa. Valoa luo myös varjoja ja muotoja. Kaiken tämän Le Klint tietää ja on aina pitänyt muotoilunsa ytimenä.

Le Klint on vuosien saatossa kokenut suuria hahmoja riveissään niin suunnittelijoiden kuin johtajien joukossa, ja ihmiset työn takana ovatkin suuri tekijä Le Klintin menestyksessä. Lähes jokainen vuosikymmen on nähnyt yhden neron, joka on lennättänyt Le Klintiä kehityksen harjalla. Toiminnallisuuteen, estetiikkaan ja laatuun panostavat valaisimet syntyvät yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden käsissä. Le Klintin valaisimia on nykyään suuri kokoelma, josta vakuuttavimmat mallit löydät meiltä. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17