Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Le Klint 172XL valaisin valkoinen

1447,00€ 1166,94€
1447,00€ 1166,94€

Yhteensä:

1447,00€ 1166,94€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Poul Christiansen

Valmistaja: Le Klint

Poul Christiansen suunnitteli valaisimen vuonna 1971. Vuonna 2009 valaisin sai uusia kokoja mallistoon, joten nyt tästä suositusta valaisimesta löydät varmasti sopivan koon myös itsellesi. Laadukkaasta ja kestävästä PVC:stä valmistettu varjostin on kellastumaton, antistaattinen ja pestävissä.

Materiaali: PCV -muovi
Mitat: Halkaisija 66 cm, korkeus 60 cm
Johdon pituus: 300 cm
Valaisimen kanta: E27
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Le Klint - moderneja klassikoita

Jo vuodesta 1943 toiminut Le Klint on 2000-luvulla tuonut klassikoitaan nykyaikaan moderneilla tuotantotavoilla ja trendien mukaisilla vivahteilla. Tämä toimintamalli on antanut useille ikiklassikoille uuden elämän, joka on entistä vahvemmin kiinni tässä ajassa. Monet pidetyt valaisimet ovat tosin pysyneet muuttumattomina tähän päivään asti, jopa yrityksen perustamisvuodesta asti. Jokainen sisustaa asuntonsa itsensä näköiseksi, peilaten omia mieltymyksiä ja tunnetiloja. Silti yksi asia on mielipiteistä huolimatta sama: valo on aina pakollista. Valoa tarvitaan käytännöllisistä syistä, korostamaan ja luomaan tilaa. Valoa luo myös varjoja ja muotoja. Kaiken tämän Le Klint tietää ja on aina pitänyt muotoilunsa ytimenä.

Le Klint on vuosien saatossa kokenut suuria hahmoja riveissään niin suunnittelijoiden kuin johtajien joukossa, ja ihmiset työn takana ovatkin suuri tekijä Le Klintin menestyksessä. Lähes jokainen vuosikymmen on nähnyt yhden neron, joka on lennättänyt Le Klintiä kehityksen harjalla. Toiminnallisuuteen, estetiikkaan ja laatuun panostavat valaisimet syntyvät yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden käsissä. Le Klintin valaisimia on nykyään suuri kokoelma, josta vakuuttavimmat mallit löydät meiltä. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17