website

-15%

Innolux Pasila riippuvalaisin musta

1 jäljellä

160,65€
Toimitusaika:
2 päivää 1-2 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 160,65 €
Materiaali: Alumiini
Mitat: Halkaisija 21 cm, korkeus 21.5 cm
Johdon pituus: 250 cm
Väri: Musta
Valonlähde: 1 x 35W, E27

Innolux – Huippulaadukkaat kirkasvalot 

Suomen suurimpiin valaisinvalmistajiin lukeutuvan Innoluxin valaisimet ja kirkasvalolaitteet syntyvät suomalaisten muotoilijoiden käsissä, ja valmistetaan lähes poikkeuksetta Suomessa. Yrityksen perustaja Jukka Jokiniemen tarina nivoutuu vahvasti yhteen yrityksen tuotteiden kanssa. Jokiniemi sai tietää sairastavansa sokeuteen johtavaa silmäsairautta. Alkuperäiset suunnitelmat menivät uusiksi, ja työ kääntyi valaisinratkaisujen pariin. Yhteistyössä suomalaisten huippusuunnittelijoiden kanssa hän kehitti yritystä, pitäen odottavan pimeyden loitolla. Lopulta yritys kasvoi suuruudeksi, joka se on tänä päivänä. Avainlippu- ja Design from Finland –merkkien haltija Innolux korostaa valaisimen tärkeyttä elämässämme, viihtyvyyden lisäksi valolla on tärkeä vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. 

Innoluxin valaisimet ovat tunnettuja tyylikkäästä, suomalaisiin koteihin sopivasta muotoilusta. Yritys tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisinmalleja, kuten kattovalaisimia, lattiavalaisimia, pöytävalaisimia ja seinävalaisimia. Näitä valaisimia voidaan käyttää kotona, toimistoissa, julkisissa tiloissa ja muissa erilaisissa ympäristöissä. Innoluxin valaisimet on suunniteltu tukemaan hyvää valaistusta ja luomaan miellyttävä ympäristö. Yritys kiinnittää erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja kestävyyteen valaisimien suunnittelussa. Heidän tavoitteenaan on tarjota innovatiivisia ja ekologisesti kestäviä valaistusratkaisuja. Innoluxilla on myös useita yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa, ja heidän valaisimiaan voi löytää sekä kotimaasta että kansainvälisiltä markkinoilta. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja seuraamaan alan trendejä.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Juho Pasila

Samankaltaisia tuotteita

Search