Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY PC valaisin M musta

313,00€ 252,42€
313,00€ 252,42€

Yhteensä:

313,00€ 252,42€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Pierre Charpin

Valmistaja: HAY

HAY PC valaisimen graafinen ulkomuoto tuo eloa sisustukseen. Tasaisesti valaiseva valonlähde on piilotettu irrotettavan, polykarbonaatista valetun kannen taakse, mistä valo suodattuu pehmeästi ja tasaisesti ympäristöön. HAY PC valaisin toimii hienosti niin yksin kuin ryhmässäkin ja on omiaan esimerkiksi ruokapöydän tai saarekkeen yllä. Selkeälinjaisen valaisimen on suunnitellut ranskalainen Pierre Charpin.

Materiaali: Anodisoitu alumiini
Mitat: Halkaisija 40 cm, korkeus 20.5 cm
Johdon pituus: 400 cm
Väri: Musta
Valonlähde: 1 x E27 LED (Ei sisälly) Max 13W 1000 - 1400lm 2700k 220-240V
Lisätietoa: Valaisin on himmennettävä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17