Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Pao Steel valaisin L kermanvalkoinen

368,00€ 296,77€
368,00€ 296,77€

Yhteensä:

368,00€ 296,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Naoto Fukasawa

Valmistaja: HAY

HAY Pao -valaisimet ovat syntyneet yhteistyössä japanilaisen suunnittelija Naoto Fukasawan kanssa. Valaisimet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniita jokapäivisiä esineitä, jotka ovat saaneet inspiraationsa suunnittelijan Mongolian reissusta. Fukasawa näki reissullaan monia maisemaa valaisevia paikallisia telttoja, joita kutsutaan japaniksi nimellä "Pao". Fukasawaa houkutteli näiden telttojen hehkuva muoto, joka kuvasti mukavuutta ja lämpöä sekä kodin turvallisuutta. Näiden ajatusten pohjalta syntyi Pao-sarja, joka kattaa kattovalaisimia kolmessa eri koossa ja useissa eri väreissä. Pao-valaisimet sopivat kauniisti niin suorakulmaisten kuin pyöreidenkin ruokapöytien päälle.

Materiaali: Muotoonpuristettu teräs, akryyli, korkeakiiltoinen pintakäsittely, silikonijohto
Mitat: Halkaisija 47 cm, korkeus 16.25 cm
Johdon pituus: 400 cm
Väri: Kermanvalkoinen (Cream white)
Valonlähde: 2 x LED E14 (5-8W, 500-800lm, 2700-3000K)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17