Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Nelson Cigar Bubble valaisin S

609,00€ 491,13€
609,00€ 491,13€

Yhteensä:

609,00€ 491,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: George Nelson

Valmistaja: HAY

HAY Nelson Cigar Bubble on sekä ryhdikäs että kevyt valaisin, joka tuo rauhallista tunnelmaa mihin tahansa tilaan. Valaisimen on suunnitellut amerikkalainen George Nelson vuonna 1947 ja sitä valmistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1952. Tuolloin valaisin toimi merkkinä vallankumouksesta modernissa valaisinteollisuudessa. Nelson Cigar Bubble valaisin valmistetaan ruiskuttamalla metallisen rungon ympärille plastista polymeeria, joka luo valaisimelle pehmeän ja läpikuultavan pinnan.

Materiaali: Metalli, plastinen polymeeri, rungon ylä- ja alarengas metallia ja nikkeliä.
Mitat: Leveys 26.5 cm, korkeus 35.5 cm
Johdon mitta: 183 cm
Väri: Valkoinen
Valonlähde: LED E27, 5-8W (Ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17