Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy RockCoco valaisin

569,00€ 458,87€
569,00€ 458,87€

Yhteensä:

569,00€ 458,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: DeMakersVan

Valmistaja: Fatboy

Säväyttävä RockCoco yhdistää tehokkaasti menneiden aikojen hohtoa ja modernia eleganssia tehokkaaseen kattokruunuun. Valaisin on täysin vesitiivis, joten ensimmäisenä kattokruununa maailmassa sitä voi käyttää huoletta ulkotiloissa. Öisiin terassihetkiin arvoisensa valonlähde.

Käyttäjäystävällinen materiaali on säänkestävä ja helppo puhdistaa.
Kolme eri valovoimakkuutta. Toimii verkkovirralla.

Mitat 68 x 62 x 62 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17