Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek A440 valaisin opaali

550,00€ 443,55€
550,00€ 443,55€

Yhteensä:

550,00€ 443,55€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek A440 on Alvar Aallon vuonna 1954 suunnittelema veistoksellinen valaisin. Suupuhalletusta ja mattapintaisesta lasista valmistettu valaisin siivilöittää valon tasaisesti ja häikäisemättä. A440 valaisin on kaunis muunnelma suositusta Golden Bell -valaisimesta. Toisin kuin alaspäin valoa suuntaava Golden Bell, opaalilasinen riippuvalaisin valaisee myös sivuille ja ylös. Artek A440 onkin hyvä valinta yleisvalaisimeksi eteiseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen.

Materiaali: Suupuhallettu opaalilasi
Mitat: Halkaisija 19 cm, korkeus 23 cm
Kattokupin mitat: Korkeus 6 cm, leveys 12 cm
Johdon pituus: 2 m, valkoinen muovijohto
Väri: Satiinihimmeä opaali
Valonlähde: 1x60W, E27
Suojausluokka: II, IP20
Energialuokat: A++, A+, A, B, C, D, E
Lisätietoa: Valmistettu Suomessa/Puolassa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17