Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek A201 riippuvalaisin valkoinen/messinki

575,00€ 463,71€
575,00€ 463,71€

Yhteensä:

575,00€ 463,71€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek A201 riippuvalaisin käy niin kohdevaloksi kuin tunnelmaa luomaan. Alaspäin suuntautuva valo säteilee kauniisti kaksikerroksisen varjostimen välistä. Alaosan messinkirenkaan lävitse siivilöityvä valo luo tunnelmallisia heijastumia ja pehmeää valoa. Alvar Aallon 1950-luvulla suunnittelema A201 sopii valaisemaan niin ryhmässä kuin yksinkin.

Materiaali: Maalattu teräs, kiillotetut messinkipinnoitetut teräsrenkaat, valkoinen PVC-johto, varjostimen värinen kattokuppi
Mitat: Halkaisija 29,5 cm, korkeus 21 cm
Johdon pituus: 2,5 m
Väri: Valkoinen / messinki
Valonlähde: 1 x 5-7W, E27 (polttimo ei sisälly)
Suojausluokka: II Energialuokka: A++ - E
Lisätietoa: Uusi valkoinen sävy (RAL 9016) poikkeaa muista Artekin riippuvalaisimista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17