Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek A110 "Käsikranaatti" valaisin valkoinen/valkoinen

525,00€ 423,39€
525,00€ 423,39€

Yhteensä:

525,00€ 423,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek A110 riippuvalaisin saa voimansa yksinkertaisesta, selkeästä muodosta. Alvar Aalto suunnitteli valaisimen vuonna 1952 Suomalaisten teknikkojen seuran taloon. Erikoisen muotonsa ansiosta Artek A110 valaisinta kutsutaan myös nimellä ”Käsikranaatti”. Valaisin suuntaa valon suoraan alas sekä epäsuorasti kattoa kohti. Valaisimen alaosassa oleva rengas suodattaa kauniisti valoa estäen samalla häikäisyn. A110 valaisin toimii hyvin yksin sekä useamman valaisimen ryhmässä esimerkiksi ruokapöydän tai keittiösaarekkeen yllä.

Materiaali: Maalattu teräs, valkoinen muovijohto
Mitat: Halkaisija 16 cm, korkeus 44 cm
Johdon pituus: 2.5 m
Väri: Valkoinen/valkoinen
Valonlähde: 9W LED, E27, 220-240V (ei sisälly)
Suojausluokka: II, IP20
Valaisimelle soveltuvien polttimoiden energialuokat: A++, A+, A, B, C, D, E

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17