Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Lato LN9 pöytä pähkinä

619,00€ 499,19€
619,00€ 499,19€

Yhteensä:

619,00€ 499,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Luca Nichetto

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Lato on veistoksellinen sohvapöytä, joka luo silmiinpistävän kontrastin marmorisen jalustan ja ohuen, metallisen pöytätason välille. Puhdasmuotoinen pöytä on todiste yksinkertaisesta hienostuneisuudesta. Pöydän suunnitellut Luca Nichetto sai inspiraation pöytään ylösalaisin kääntyneestä tikkarista. Nichetton päämääränä oli luoda Lato pöydästä yksinkertainen mutta samaan aikaan ajaton ja huomiota herättävä huonekalu.

Materiaali: Emparador marmori, lakattu ja pähkinäviilutettu vaneri
Mitat: Pöytätaso soikea 50 x 40 cm, korkeus 45 cm
Paino: 19.50 kg
Väri: Pähkinä, mustanruskea marmori
Lisätietoa: Jokainen marmorijalusta on uniikki.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17