Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Dots Ceramic ripustin M

39,50€ 31,85€
39,50€ 31,85€

Yhteensä:

39,50€ 31,85€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Lars Tornøe

Valmistaja: Muuto

Muuto Dots Ceramic tuo uuden ulottuvuuden suosittuihin Dots ripustimiin kauniissa väreissä. Lasitetusta keramiikasta valmistetut Dots ripustimet tuovat kontrastia sisustukseen materiaalillaan. Lars Tornøen ideoimat Muuto Dotsit ovat leikkisiä naulakkoja, jotka sopivat piristämään seinäpintoja. Pyöreäreunaiset Dotsit pitävät vaatteistasi hyvää huolta. Voit muodostaa niitä haluamiisi muodostelmiin ja ne toimivatkin parhaiten ryhmässä. Muuto Dotsit näyttävät hyvältä seinällä myös silloin kun ne eivät ole varsinaisessa käytössään.

Materiaali: Lasitettu keramiikka
Mitat: Halkaisija 13 cm
Väri: Okra, roosa tai vaaleansininen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17