Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Ample viltti

405,00€ 326,61€
405,00€ 326,61€

Yhteensä:

405,00€ 326,61€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aiayu

Valmistaja: Muuto

Muuton Ample viltti on erityisen pehmeä, sillä se on valmistettu nuoren laaman villasta. Lämmittävä Ample on pelastus viileisiin koti-iltoihin ja kaunis lisä sisustukseen. Muuten yksinkertaista vilttiä koristaa kaunista neulottu raitakuvio. Amplen valmistuksessa on käytetty korkealaatuista laamanvillaa, joka on kerätty eettisesti ja kestävästi paimenen kanssa vapaana kulkevista laamoista. Hypoallergeeninen ja kestävä laamanvilla eristää hyvin kylmää, joten se on ihana lämmittäjä talvikuukausina. Laamanvilla kuitenkin myös on erittäin hengittävää, minkä ansiosta villa tuntuu viileältä, kun ilma on lämmin.

Materiaali: 100% babylaaman villa
Koko: 160 x 130 cm
Väri: Tummanharmaa tai yönsininen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17