Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Matri Tuuli päiväpeitto 260x260 nougat

265,00€ 213,71€
265,00€ 213,71€

Yhteensä:

265,00€ 213,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Matri

Matrin Tuuli on kuohkea, mutta todella kevyt päiväpeitto. Päiväpeiton ruututikkaus sekä pyöristetyt reunat luovat vuoteeseen rentoa ja lämminhenkistä tunnelmaa. Tuuli-päiväpeitto on valmistettu perkaalipuuvillasta, joka soveltuu erityisesti päiväpeittoihin ja vuodevaatteisiin kestävyyden, hengittävyyden ja helppohoitoisuuden ansiosta. Useassa eri värissä saatavilla olevan Tuuli-päiväpeiton pinta on miellyttävän sileä sekä viileä ihoa vasten, joten sen päällä on ihana loikoilla tai hiljentyä ottamaan pienet nokoset.

Kaikki Matrin päiväpeitot valmistetaan Öko-Tex 100 -sertifikaatin mukaisista materiaaleista Portugalissa.

Materiaali: 100% pesty perkaalipuuvilla
Täyte: 100% polyesteri
Koko: 260 x 260 cm
Väri: Nougat

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Matri - "Kaikki hyvä vuoteeseen" 

Matri uskoo, että täydellinen sänky on kodin tärkein paikka. Siksi he noudattavatkin jokaisessa Matri-vuoteessa neljää eri ominaisuutta, joita ilman on mahdotonta luoda täydellistä vuodetta: pitkä käyttöikä, ylivoimainen ergonomia ja mukavuus, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä personoitava huippudesign.

Matrin tarina alkoi vuonna 1986 Perniössä, kun perniöläinen tehdastyöläinen Martti Lehtonen yhdessä vaimonsa Anjan kanssa alkoi nikkaroimaan kalusteita omaan kotitaloonsa. Nykyisinkin Matri-vuoteet valmistetaan Matrin omassa tehtaassa yksinomaan eurooppalaisista, sertifioiduista materiaaleista, jotta kaikkien terveydestä ja luonnosta pidettäisiin hyvää huolta.

Matrin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita useassa eri koossa ja värissä. Matrin vuoteita on myös palkittu useampaan otteeseen. Saksalainen kuluttajajärjestö Stiftung Warentest palkitsi Matrin sängyt ”Terveys ja ympäristö” -sarjan parhaana. Syksyn 2016 testissä Aurea-vuode oli testivoittaja ja sai erityistä kiitosta kestävyydestään.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17