Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Matri Saara tyynyliina 50x60 nougat

35,00€ 28,23€
35,00€ 28,23€

Yhteensä:

35,00€ 28,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Matri

Matrin Saara-tyynyliina on osa kauniin ylellistä Saara-vuodevaatesarjaa. Satiinipuuvillasta valmistetut Saara-tyynyliinat tuntuvat täydellisen sileiltä ja lempeiltä ihoa vasten. Himmeästi hohtavat Saara-tyynyliinat on pakattu kauniisti kukin omaan puuvillapussiinsa. Täydennä houkutteleva vuoteesi vielä saman sarjan pussilakanoilla.

Materiaali: 100 % pesty satiinipuuvilla
Koko: 50 x 60 cm
Väri: Nougat

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Matri - "Kaikki hyvä vuoteeseen" 

Matri uskoo, että täydellinen sänky on kodin tärkein paikka. Siksi he noudattavatkin jokaisessa Matri-vuoteessa neljää eri ominaisuutta, joita ilman on mahdotonta luoda täydellistä vuodetta: pitkä käyttöikä, ylivoimainen ergonomia ja mukavuus, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä personoitava huippudesign.

Matrin tarina alkoi vuonna 1986 Perniössä, kun perniöläinen tehdastyöläinen Martti Lehtonen yhdessä vaimonsa Anjan kanssa alkoi nikkaroimaan kalusteita omaan kotitaloonsa. Nykyisinkin Matri-vuoteet valmistetaan Matrin omassa tehtaassa yksinomaan eurooppalaisista, sertifioiduista materiaaleista, jotta kaikkien terveydestä ja luonnosta pidettäisiin hyvää huolta.

Matrin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita useassa eri koossa ja värissä. Matrin vuoteita on myös palkittu useampaan otteeseen. Saksalainen kuluttajajärjestö Stiftung Warentest palkitsi Matrin sängyt ”Terveys ja ympäristö” -sarjan parhaana. Syksyn 2016 testissä Aurea-vuode oli testivoittaja ja sai erityistä kiitosta kestävyydestään.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17