website

-15%

Matri Noora pussilakana 150x210 tummanharmaa

102,00€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 102,00 €
Materiaali: 100 % perkaalipuuvilla
Mitat: 150 x 210 cm
Väri: Tummanharmaa
Lisätietoa: Pussilakanassa vetoketju.

Matri

Matri uskoo, että täydellinen sänky on kodin tärkein paikka. Siksi he noudattavatkin jokaisessa Matri-vuoteessa neljää eri ominaisuutta, joita ilman on mahdotonta luoda täydellistä vuodetta: pitkä käyttöikä, ylivoimainen ergonomia ja mukavuus, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä personoitava huippudesign.

Matrin tarina alkoi vuonna 1986 Perniössä, kun perniöläinen tehdastyöläinen Martti Lehtonen yhdessä vaimonsa Anjan kanssa alkoi nikkaroimaan kalusteita omaan kotitaloonsa. Nykyisinkin Matri-vuoteet valmistetaan Matrin omassa tehtaassa yksinomaan eurooppalaisista, sertifioiduista materiaaleista, jotta kaikkien terveydestä ja luonnosta pidettäisiin hyvää huolta.

Matrin laajasta valikoimasta löytyy kaikki se, mitä tarvitset makuuhuoneeseen. Olipa kyseessä sitten sänky, päiväpeitto, yöpöytä tai penkki, löydät sen useassa eri koossa ja värissä. Matrin vuoteita on myös palkittu useampaan otteeseen. Saksalainen kuluttajajärjestö Stiftung Warentest palkitsi Matrin sängyt ”Terveys ja ympäristö” -sarjan parhaana. Syksyn 2016 testissä Aurea-vuode oli testivoittaja ja sai erityistä kiitosta kestävyydestään.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Osta myös

Matri Noora tyynyliina 50x60 tummanharmaa

29,75€

Tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Search