Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Floristand ruukkuteline valkoinen/natural

170,00€ 137,10€
170,00€ 137,10€

Yhteensä:

170,00€ 137,10€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Nove.3 Design Studio

Valmistaja: Umbra

Umbra Floristand on näyttävä katseenvangitsija, jossa on kolme liikuteltavaa paikkaa viherkasveille. Tukevasti omillaan seisova Floristand on uudenlainen ja uniikki tapa pitää kasveja esillä sisätiloissa. Siro Floristand sopii mainiosti pieneenkin tilaan ja on piristävä lisä niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin ruokailutilaankin.

Materiaali: Pyökki, metalli
Mitat: Korkeus 140 cm, yhden ruukun halkaisija 16 cm ja korkeus 14 cm
Väri: Valkoinen, luonnonvärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17