website

-15%

Serax Urban Jungle ruukku valkoinen

90,95€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 90,95 €
Materiaali: Rauta, terrakotta
Mitat: Halkaisija 37 cm, korkeus 46 cm
Paino: 7.5 kg
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Ruukun sisäpuoli on päällystetty ohuella pinnoitteella, mutta se ei ole täysin vedenkestävä. Kasvia ei suositella istutettavaksi suoraan Urban Jungle ruukkuun, sillä sen kastelu voi aiheuttaa halkeamia terrakotasta valmistettuun ruukkuun.

Serax - rohkeaa muotoilua ja värien käyttöä 

Serax on belgialainen yritys, joka on erikoistunut sisustus- ja designtuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Yritys perustettiin vuonna 1986 Antwerpenissä, Belgiassa. Seraxin valikoima sisältää laajan valikoiman huonekaluja, valaisimia, astioita, koriste-esineitä ja muita kodin sisustustuotteita.
 

Serax tunnetaan erityisesti ainutlaatuisesta designistaan, joka yhdistää perinteisiä ja moderneja elementtejä. Yritys tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien kanssa luodakseen innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita. Seraxin tuotteet ovat usein minimalistisia, mutta samalla ne heijastavat rohkeutta ja luovuutta. Serax on saavuttanut kansainvälistä suosiota ja tunnustusta design- ja sisustusalalla, ja sen tuotteet löytyvät monista kodin sisustus- ja designliikkeistä.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Marie Michielssen

Samankaltaisia tuotteita

Search