Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Kink vaasi lila

225,00€ 181,45€
225,00€ 181,45€

Yhteensä:

225,00€ 181,45€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Earnest Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Kink vaasi tuo uuden muodon perinteiselle kukkavaasille yhdistämällä käsityötä ja leikkisää suunnittelua. Kink vaasi luo myös tyhjillään ollessaan näyttävän kiintopisteen sisustukseen. Posliinista valmistetussa vaasissa on kaksi suuaukkoa, joista toista tai molempia voi käyttää näyttävien kukka-asetelmien luomiseen.

Materiaali: Maalattu posliini, sisäpuolella lasitus
Mitat: Korkeus 26.3 cm, leveys 27.4 cm
Väri: Lila (Dusty Lilac)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17