Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Splash maljakko round L vaaleanpunainen/keltainen

85,00€ 68,55€
85,00€ 68,55€

Yhteensä:

85,00€ 68,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 21.09.2022

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: HAY

HAY Splash maljakkoa koristaa kaunis eläväinen kuviointi, jonka rakosista valo pääsee lävitse. Maljakko toimii tyylikkäänä kehyksenä kukka-asetelmille, mutta sopii koriste-esineeksi myös sellaisenaan. HAY Splash maljakko on valmistettu käsin hyödyntäen erityistä lasinpuhallustekniikkaa, jossa useampi kerros värjättyjä lasipilkkuja muodostaa kauniin kierretyn kuvioinnin.

Materiaali: Lasi
Mitat: Halkaisija 18.5 cm, korkeus 30 cm
Väri: Vaaleanpunainen, keltainen
Lisätietoa: Splash maljakoiden kuvioinnit voivat erota toisistaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17