Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Plant box vaaleanharmaa

199,00€ 160,48€
199,00€ 160,48€

Yhteensä:

199,00€ 160,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Livingin Plant boxiin voi nostaa lattialla tai terassilla lojuvat viherkasvit ja luoda samalla esteettisesti mielenkiintoisen vihreän katseenkiinnittäjän tai tilanjakajan. Minimalistisen laatikon käytössä vain mielikuvitus on rajana, sillä Plant box soveltuu aivan yhtä hyvin myös säilytyspaikaksi kirjoille, lehdille vaikkapa sängyn tai sohvan viereen. Plant boxiin on tilattavissa myös messinkitarjotin, jonka voi asettaa haluamaansa kohtaan aputasoksi esimerkiksi kahvikupille tai kastelukannulle. Materiaali: Jauhemaalattu metalli Mitat: Leveys 60 cm, korkeus 65 cm, syvyys 25 cm Ruukkuosan korkeus: 15 cm Väri: Vaaleanharmaa Hoito-ohjeet: Puhdistetaan kostealla liinalla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17