website

Tarjous

Ferm Living Bau ruukku pieni cashmere

35,00€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 39,20 €
Materiaali: Jauhemaalattu galvanoitu teräs
Mitat: Halkaisija 18 cm, korkeus 24 cm
Väri: Cashmere
Lisätietoa: Ruukun pohjassa on reikä.

Ferm Living 

Ferm Living on tanskalainen designbrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita ja kodin tarvikkeita. Brändi perustettiin vuonna 2006, ja aluksi yritys nousi monien tietoisuuteen lastenhuoneisiin suunnitelluilla näyttävillä tapeteilla. Nykyisin Ferm Livingillä on laaja mallisto, jonka tuotteita yhdistää skandinaavisuus, rohkeat muodot ja kuosit sekä laadukkaat luonnonmateriaalit. 
 

Nykyisin Ferm Livingin valikoimaan kuuluu muun muassa sisustustekstiilit, huonekalut, keittiötarvikkeet, ulkokalusteet ja valaisimet. Brändin tuotteiden suunnittelussa näkyy usein leikkisyyttä ja graafisia elementtejä ja yritys panostaa kestävyyteen sekä ekologisiin valintoihin tuotevalmistuksessaan. He käyttävät laadukkaita ja kestäviä materiaaleja sekä pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Brändi myös korostaa tuotteidensa käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta, samalla säilyttäen tyylikkään ja ajattoman ilmeen.

Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnitellen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen. Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan on siivittänyt Ferm Livingin suosioon niin kotimaassaan Tanskassa kuin kansainvälisestikin. Brändi on tunnettu siitä, että se luo inspiroivia ja persoonallisia sisustusratkaisuja, jotka auttavat luomaan viihtyisiä ja tyylikkäitä koteja.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search