Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Greenhouse Mini tummanharmaa

301,00€ 242,74€
301,00€ 242,74€

Yhteensä:

301,00€ 242,74€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: The Atelier 2+

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholm Greenhouse Mini on mahtava elementti elävöittämään tilaa. Pieneen kasvihuoneeseen voit lisätä esimerkiksi lempiyrttejäsi, jotta ne ovat aina helposti saatavilla. The Ateljer 2+ suunnittelijaduon Ada Chirakranont on kuvaillut, että "Greenhouse puhuttelee tunteitammme enemmän kuin huonekalut".

Korkeus: 34 cm
Syvyys: 24 cm
Pituus: 48 cm
Materiaali: saarni, lasi, galvanoitu metalli
Väri: tummanharmaa
Lisätiedot: Sopii ainoastaan sisäkäyttöön

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17