Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Riihitie A iso valkoinen

135,00€ 108,87€
135,00€ 108,87€

Yhteensä:

135,00€ 108,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aino Aalto

Valmistaja: Artek

Artek Riihitie ruukut luovat viherkasvien ympärille ajattoman, aaltomaisen muodon. Aino Aalto suunnitteli kulumattoman, keraamisen ruukun pariskunnan rakennuttaman Riihitien kodin terassille. Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1937 esiteltyjen Riihitie ruukkujen värit on poimittu Aallon suunnittelemien rakennusten laattojen väreistä. Sisäkäyttöön tarkoitettuja ruukkuja on saatavilla kolmessa koossa. Materiaali: Lasitettu keramiikka Koko: 20 x 40 cm, korkeus 27 cm Väri: Kiiltävä valkoinen Lisätietoa: Ruukun pohjassa ei ole reikää.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17