Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Juhannustaika maljakko

78,00€ 62,90€
78,00€ 62,90€

Yhteensä:

78,00€ 62,90€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 23.03.2021

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: COMPANY

Valmistaja: Artek

Artek Juhannustaika -maljakko on tosirakkauden löytämisen symboli. Maljakko esittelee perinnettä, jonka mukaan tytön pitää juhannusaattona poimia seitsemän erilaista kukkaa ja nukkua ne tyynynsä alla nähdäkseen unessa tulevan aviomiehensä. Juhannustaika -maljakossa on tukiristikko, jossa on reiät näille seitsemälle kukalle. Kukat asettuvat uneksivan neidon kasvojen ylle. Juhannustaika -maljakko kuuluu COMPANY:n suunnittelemaan Secrets of Finland tuoteperheeseen, johon kuuluu yhteensä seitsemän käsintehtyä keramiikkaesinettä. Secrets of Finland on osa Artekin FIN/JPN-ystävyyskokoelmaa.

Materiaali: käsintehtyä keramiikkaa, hiekanvärinen mattalasitus
Mitat:
Korkeus 14 cm
Leveys 13 cm
Syvyys 13 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17