Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Rest tyynynpäällinen 50x50 messinki

77,00€ 62,10€
77,00€ 62,10€

Yhteensä:

77,00€ 62,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Design Paspas Finland / Mari Isopahkala & Tanja Sipilä

Valmistaja: Woodnotes

Rest tyynykangas on sommiteltu eri tavoin kummallekin puolelle, joten saat vaihdettua ilmettä tyynyä kääntämällä. Värivaihtoehtoja on kolme. Kuvissa näkyvät tyynyn molemmat puolet. Woodnotes-tyynynpäälliset on valmistettu Sand-verhoilukankaasta. Vaihdettavassa päällisessä on vuori ja vetoketju.

Rest-kangas syntyi Sand-kankaan yli jääneistä tilkuista. Kauniit, luonnonväriset sävyt sopivat monenlaisiin sisustuksiin.

Materiaali: Paperinaru
Mitat: Leveys 50 cm, syvyys 50 cm
Väri: Messinki
Lisätietoa: Sisätyyny ostettavissa erikseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17