Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames Dot villahuopa musta/harmaa

416,00€ 335,48€
416,00€ 335,48€

Yhteensä:

416,00€ 335,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitra Eames Dot villahuopa ihastuttaa pehmeydellään. Lämmin, hapsuilla koristeltu huopa on koristeltu klassisella Dots-kuvioinnilla. Eames Dot huopa on toiselta puolelta mustapohjainen ja kuviot ovat harmaita, kun taas toisella puolella nämä värit toistuvat toisin päin.


Materiaali: 100% Merinovilla
Mitat: 200 x 135 cm
Väri: Musta, harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17