Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Twine tyyny 40x60

175,00€ 141,13€
175,00€ 141,13€

Yhteensä:

175,00€ 141,13€

Varastossa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aiayu

Valmistaja: Muuto

Muuto Twine tyynyn kutsuvaa ulkomuotoa hallitsevat pehmeät baby laaman villasta muodostuvat villapampulat. Puhdaslinjainen ja moderni Twine tyyny luo huoneeseen kotoisaa ja pehmeää tunnelmaa.

Tyynynpäällisen villa on tuotettu kestävästi Boliviassa tehtaassa, jossa käytetystä vedestä puhdistetaan 100% ja uudelleen käytetään 75%. Tehtaalla on WRAP-sertifikaatti, joka takaa tuotannon olevan lain sekä humaanisten ja eettisten arvojen mukaista. Tyynyn suunnitellut kööpenhaminalainen suunnittelutoimisto Aiayu uskoo kestävänkehityksen, alkuperän sekä ympäristövaikutuksen olevan tuotteessa yhtä tärkeitä kuin visuaalinen estetiikka.

Koko: 40 x 60 cm
Kangas: 100% babylaaman villaa
Täyte: 50% höyhen, 50% kuitutäyte
Väri: Beige-harmaa tai tummanharmaa
Lisätietoa: Irrotettava päällinen
Hoito-ohjeet: Tuuletus. Päällinen on valmistettu 100% baby laamanvillasta, joka on itsepuhdistuva materiaali. Baby laamanvilla tarvitsee muita materiaaleja vähemmän pesukertoja. Päällisen voi kuitenkin tarvittaessa pestä käsin 30 asteessa laadukasta saippuaa käyttäen. Liota tuotetta 10-15 minuuttia ennen huuhtelua 30 asteisessa vedessä. Vältä vääntämästä tai puristamasta tuotetta, kun se on märkä. Kuivata tasolla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17