Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Tile tyyny

125,00€ 100,81€
125,00€ 100,81€

Yhteensä:

125,00€ 100,81€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuto Tile tyyny on varsinainen katseenvangitsija. Tarkasti luodut geometriset kuviot graafisilla yksityiskohdilla miellyttävät silmää ja luovat tyylikkään kolmiulotteisen vaikutelman. Tyynynpäällinen on kudottu sataprosenttisesta villasta käyttäen värillistä, kaksinkertaista kudontatapaa mustan pohjakerroksen päälle. Täytteenään kauniilla tyynyllä on höyheniä ja polyesteriä. Anna kauniin villatyynyn elävöittää sohvaa, lepotuolia tai sänkyä. Tile tyynyn upea kuosi on syntynyt Muuton yhteistyössä Anderssen & Vollin sekä norjalaisen Gudbrandsdalens Uldvarefabrik -kutomon kanssa.

Koko: 50 x 50 cm
Kangas: 100% villaa
Täyte: Höyhen ja polyesteri
Väri: Keltainen, musta/valkoinen, tangeriini tai vihreä
Hoito-ohjeet: Poista tahrat kylmää vettä käyttäen. Pese pesukoneessa villalle tarkoitetulla pesuohjelmalla 30 asteessa. Ripusta kuivumaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17