Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Sway viltti

149,00€ 120,16€
149,00€ 120,16€

Yhteensä:

149,00€ 120,16€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Tina Ratzer

Valmistaja: Muuto

Muuto Sway viltti on vastustamaton yhtälö keveyttä, silkkistä pehmeyttä sekä lämpöä. Jakardikudottu Sway viltti on 100% hienoa merinovillaa. Kudonnan ansiosta kuviointi näyttää kauniilta molemmilla puolilla. Tina Ratzerin suunnittelemaa vilttiä voi käyttää joko peitteenä tai šaalina. Korkealaatuinen yksinkertaisen rytmikkäästi kuvioitu Sway on monipuolinen lisä kodin sisustukseen.

Materiaali: 100% merinovillaa
Mitat: Pituus 180 cm, leveys 130 cm
Väri: Sinappi tai valkoinen/musta
Hoito-ohjeet: Kemiallinen pesu

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17