Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Layer tyyny 50x50

109,00€ 87,90€
109,00€ 87,90€

Yhteensä:

109,00€ 87,90€

Varastossa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aiayu

Valmistaja: Muuto

Muuto Layer-tyyny koostuu nimensämukaisesti eri kerroksista, jotka muodostavat tyynyn etupuolelle graafisen paksun raidan. Laamanvillasta valmistettu erittäin pehmeä ja lämminhenkinen tyyny on luonnollinen lisä sisustukseen niin olo- kuin makuuhuoneeseenkin. Layer tyynyn valmistuksessa on käytetty korkealaatuista laamanvillaa, joka on kerätty eettisesti ja kestävästi paimenen kanssa vapaana kulkevista laamoista. Hypoallergeeninen ja kestävä laamanvilla eristää hyvin kylmää, joten se tuntuu ihanan lämpimältä talvikuukausina. Laamanvilla kuitenkin myös on erittäin hengittävää, minkä ansiosta kesäkuumalla tyyny pysyy viileänä.

Kangas: 100% babylaaman villa
Täyte: 50% höyhen ja 50% kuitutäyte
Koko: 50 x 50 cm
Väri: Burgundinpunainen, dusty rose, hiekka-harmaa, keltainen, salvianvihreä, tummanharmaa, tummanvihreä tai yönsininen
Hoito-ohjeet: Tuuletus, käsinpesu

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17