Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Finarte Terttu tyynynpäällinen sininen

78,00€ 62,90€
78,00€ 62,90€

Yhteensä:

78,00€ 62,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Eri Shimatsuka

Valmistaja: Finarte

Finarte Terttu tyynynpäällinen on saanut inspiraationsa mystisen marjametsän tunnelmasta. Tyynynpäällisen villakankaaseen on kirjailtu kaunis marjaterttu-kuvio, toinen puoli päällisestä on yksiväristä sinistä puuvillakangasta. Terttu tyynynpäällisen on suunnitellut japanilainen tekstiilitaiteilija Eri Shimatsuka. Hän halusi kuvata mystistä marjametsän tunnelmaa, kuin yöllä hämärässä metsässä salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa. Näin syntyi kaksi eri väristä versiota somasta tyynynpäällisestä.

Materiaali: Villa, puuvilla
Mitat: 50 x 50 cm
Väri: Sininen, violetti, keltainen
Hoito-ohjeet: Hellävarainen 20°C pesu villalle soveltuvalla pesuaineella, nurinpäin käännettynä. Älä rumpukuivaa. Tarvittaessa silitys nurjalta puolelta miedolla lämmöllä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Finarte - Suomalaista tekstiilitaidetta mattojen muodossa 

Finarten perustivat vuonna 1985 tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki sekä hänen kumppaninsa, liikemies Erkki Immonen. Yritys suunnittelee ja valmistaa käsinkudottuja persoonallisia mattoja eri materiaaleista. Matot on kudottu eettisesti Intiassa samojen yhteistyökumppaneiden kanssa jo 1990-luvulta lähtien.

Perustajaperheen tytär Larissa Immonen johtaa tänä päivänä Finartea ennakkoluulottomasti globaalien virtausten ja ekologisten arvojen aalloilla.

Suunnittelijakaartiin kuuluu jo mainetta niittäneitä muotoilijakonkareita kuin uusia muotoilijalupauksiakin, joista esimerkkinä voi nostaa Suovilla-sarjan luojan Marianne Huotarin.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17