Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Finarte Aitta peite 200x260 cm

75,00€ 60,48€
75,00€ 60,48€

Yhteensä:

75,00€ 60,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Saana ja Olli

Valmistaja: Finarte

Finarte Aitta peite tuo luonnollista tunnelmaa kotiin. Kauniskuvioinen Saanan ja Ollin suunnittelema Aitta päiväpeite on 100% värjäämätöntä kierrätettyä puuvillaa ja kuosi on painettu tekstiiliin käsin perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Puuvillahapsuinen peite luo kodikasta tunnelmaa. Mikäpä estää käyttämästä sitä vaikkapa suurena piknikalustana. Katso myös saman kuosin matto >>>

Materiaali: 100% puuvilla
Koko: 200 x 260 cm
Väri: luonnonvalkoinen (musta painatus) Huomioithan, että kierrätysmateriaalinsa vuoksi tuotteen sävy voi hiukan vaihdella kuvan luonnonvaalean ja hiukan pellavansävyisen välillä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Finarte - Suomalaista tekstiilitaidetta mattojen muodossa 

Finarten perustivat vuonna 1985 tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki sekä hänen kumppaninsa, liikemies Erkki Immonen. Yritys suunnittelee ja valmistaa käsinkudottuja persoonallisia mattoja eri materiaaleista. Matot on kudottu eettisesti Intiassa samojen yhteistyökumppaneiden kanssa jo 1990-luvulta lähtien.

Perustajaperheen tytär Larissa Immonen johtaa tänä päivänä Finartea ennakkoluulottomasti globaalien virtausten ja ekologisten arvojen aalloilla.

Suunnittelijakaartiin kuuluu jo mainetta niittäneitä muotoilijakonkareita kuin uusia muotoilijalupauksiakin, joista esimerkkinä voi nostaa Suovilla-sarjan luojan Marianne Huotarin.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17