Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Entire Tapestry viltti

135,00€ 108,87€
135,00€ 108,87€

Yhteensä:

135,00€ 108,87€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Berit Mogensen Lopez

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Entire Tapestry tuo pienen palan taidetta sisustukseen kauniin viltin muodossa. Miellyttävästä puuvillasta valmistettua vilttiä koristaa abstrakti kuviointi, jonka on suunnitellut taitelija Berit Mogensen Lopez. Ruskean, vihreän ja harmaan eri sävyt sekä graafisuus antavat viltille vahvan, mutta luonnollisen ilmeen.

Entire Tapestry viltissä on hyödynnetty klassista kutomistekniikkaa ja sen reunoja koristaa suloiset hapsut. Sijoita viltti sohvan reunalle, josta se on helppo napata lämmittämään viileinä talvi-iltoina tai ripusta se seinälle vaikuttavaksi taideteokseksi.

Materiaali: 100 % puuvilla
Mitat: 120 x 170 cm
Väri: Värikäs
Hoito-ohjeet: 30°C hellävarainen pesu. Vältä teräviä esineitä viltin lähettyvillä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17