Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Knot tyyny khaki

147,00€ 118,55€
147,00€ 118,55€

Yhteensä:

147,00€ 118,55€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholm Knot tyyny on Islantilaisen muotoilija Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir luoma tyyny, joka syntyi hänen visiostaan luoda virkatuille nallekarhuille pitkiä jalkoja putkineuloksella. Täytetystä villaputkesta luotu hauska solmutyyny päätyi Design House Stockholmin tuotantoon vuonna 2016. Knot tyyny luo tilaan kuin tilaan positiivista virettä ja hilpeyttä!

Materiaali: 50% villa, 50% akryyli; vanu 100% polyesteri
Mitat: Pituus 30 cm, leveys 30 cm, syvyys 15 cm
Väri: Khaki

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17