Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Bonden Kaarna tyyny vaaleanharmaa

129,00€ 104,03€
129,00€ 104,03€

Yhteensä:

129,00€ 104,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Kati Hienonen

Valmistaja: Bondenliving

Bonden Kaarna on kaunis sisustustyyny mille tahansa sohvalle tai sängylle. Reunahapsuin koristeltu tyyny on valmistettu miellyttävän pehmeästä lampaanvillasta ja luomupuuvillasta, jotka takaavat lämpöisän tunnelman luonnin niin kotioloihin kuin mökillekin. Kaksisävyisen tyynyn takasosassa oleva vetoketju on piilotettu siististi, joten voit käyttää tyynyn molemminpäin.

Jokainen Bonden tuote on myrkytön ja ekologinen. Suomalainen lampaanvilla on todellinen kiertotalousmateriaali, sillä suurin osa (jopa 80%) kotimaisesta lampaan villasta jää normaalisti käyttämättä. Materiaali on myös sellainen, joka luonnostaan hylkii likaa ja vettä, ollen samalla paloturvallinen ja hengittävä.

Materiaali: 66% suomalainen lampaanvilla, 34% luomupuuvilla, täyte 98% kierrätetyt muovipullot, vetoketju
Mitat: 60 x 40 cm
Väri: Vaaleanharmaa
Lisätietoa: Allergiavapaa täyte (PET-pullot)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Bonden - eettisiä sisustusvalintoja

Bonden on suomalainen brändi, jonka tuotteet on suunniteltu eettisyys, kestävyys ja pitkäikäisyys edellä. Valikoiman tyynyt ja viltit on valmistettu ekologisesti, pohjoismaista käsityötaitoa elvyttäen. Miellyttävät materiaalit sekä pehmeät sävyt lisäävät kotiin luonnonmukaista tunnelmaa ja kauniita yksityiskohtia. Tuotteissa on myös hyödynnetty luonnon omien raaka-aineiden erityisominaisuuksia, kuten hengittävyyttä ja likaahylkivyyttä.

Bonden sisustustuotteita yhdistää pohjoisen rauhallinen luksus, joka pohjoismaalaisille tarkoittaa usein inspiroivaa yhdessäoloa luonnon kanssa sekä rentoutumisen tunnetta. Jokaisen Bonden tuotteen erityispiirteenä on sen tekstuuri ja muotoilu, joka jäljittelee orgaanista ja epätäydellistä luonnetta. Jos luonto olisi täydellinen, se ei ehkä olisi yhtä kaunis. Metsän sammalet, juuret ja kivet aktivoivat aistejamme ja auttavat rentoutumaan samalla tavalla kuin Bondenin ydinajatus on tuoda kotiin epätäydellisyyttä ja harmoniaa tekstiilien kautta.

Brändin nimi tulee suomalaisesta Bonden Paavosta (Saarijärven maanviljelijä Paavo). Hän oli päättäväinen talonpoikaisviljelijä, joka selviytyi kolmesta huonosta satovuodesta hyödyntämällä ylijäämäjauhot ja jatkamalla niitä männynkuorella. Myös Bonden tuotteissa luonnonmateriaaleja käytetään uudella ja luovalla tavalla - kuten Bonden Paavo teki - pohjoismaisen muotoilun hengessä.

Monikäyttöisten sisustustekstiilien ja kodin asusteiden takana on suunnitelija Kati Hienonen. Katin muotoilufilosofiaa on esitelty useissa kansainvälisissä aikakauslehdissä, kuten Elle Decoration Country-, Sköna hem-, Deko- ja Gloria Home -lehdissä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17