Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Siena villahuopa musta/valkoinen

219,00€ 176,61€
219,00€ 176,61€

Yhteensä:

219,00€ 176,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Artek

Artek Siena villahuopa Alvar Aallon suunnittelemalla suositulla Siena -kuosilla. Paksu ja pehmeä villahuopa on ihanteellinen lämmittäjä talven kylmillä säillä ja sitä voi käyttää myös päiväpeittona. Artek Siena villahuopa on 100% villaa. Siena kuvio esiintyy huovassa mustana valkoisella pohjalla sekä toisella puolella valkoisena mustalla pohjalla.

Materiaali: 100% villaa
Koko: 130 x 180 cm
Väri: Musta, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17