Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Siena tyynynpäällinen 40x40 hiekka

Uutuus
33,00€ 26,61€
33,00€ 26,61€

Yhteensä:

33,00€ 26,61€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 19.05.2021

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek Siena tyynynpäällinen Alvar Aallon suunnittelemalla Siena -kuosilla. Tyynynpäällisen avulla luot persoonallisen ja näyttävän lisän sisustukseen tunnetulla kuosilla. Paksusta canvaspuuvillasta valmistettu tyynynpäällinen on saatavilla kahdessa eri koossa. Vuonna 2021 Siena kankaista julkaistiin kolme uutta väriä: hiekka, tiilenpunainen/hiekka sekä harmaa/vaaleanharmaa. Sekä tiilenpunaisessa että harmaassa sävyssä on uudenlainen varjokuviointi, joka luo tuttuun kankaaseen uutta ilmettä.

Materiaali: 100% canvaspuuvilla
Mitat: 40 x 40 cm
Väri: Hiekka, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17