Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Rivi tyynynpäällinen 40x40 musta-valkoinen

32,00€ 25,81€
32,00€ 25,81€

Yhteensä:

32,00€ 25,81€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Valmistaja: Artek

Artek Rivi tyynynpäällinen kauniilla käsin piirretyllä kuviolla. Veljesten Ronan & Erwan Bouroullecin luomassa Rivi-kankaassa lämminhenkiset rivit jatkuvat molempiin suuntiin. Tyylikäs Artek Rivi tyynyliina rytmittää hienosti sisustuksen tunnelmaa sohvalla, nojatuolissa ja sängyn päällä.

Materiaali: 100% canvaspuuvilla
Mitat: 40 x 40 cm
Väri: musta, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17